Produsele noastre, savoare si prospetime

In fabrica Recunostinta de la Filipestii de Padure producem mezeluri care acopera toate grupele de produse specifice industriei de procesare a carnii. Fabrica este cea mai importanta investitie din zona si are trei sectii de productie distincte, pentru categorii de produse diferite: specialitati si sunci, produse crud-uscate si mezeluri fiert-afumate.

De ce au consumatorii incredere in noi? Deoarece Cris-Tim investeste constant in tehnologie si cercetare pentru a se asigura ca produsele care ajung in raft sunt sanatoase, proaspete si gustoase. Toate liniile de productie respecta cele mai noi standarde de calitate europene iar capacitatea de productie este de 150 tone/zi. Cris-Tim exporta in 16 tari din Uniunea Europeana aproximativ 50 de produse dintre care: 35% salam, 22% carnati si 14% parizer.

Produse lactate

Ecoferm este o ferma moderna, specializata in productia de lapte si produse lactate.

Laptele procesat in fabrica provine exclusiv de la vacile care sunt crescute in cadrul fermei. Vacile sunt ingrijite utilizand cele mai moderne tehnici iar nutretul este produs integral in ferma, respectand standarde ecologice. Fabrica de produse lactate si-a inceput activitatea in octombrie 2012 si proceseaza aproximativ 5000 litri lapte / zi.

Mandruta - Gama Mandruta include o varietate marte de produse lactate: lapte de consum, iaurt, sana, lapte batut si smantana. Ceea ce diferentieaza produsele Madruta este faptul ca laptele folosit pentru productie provine dintr-o singura sursa, verificata si certificata: vacutele din rasa Montbeliarde, crescute cu grija in ferma noastra. Produsele Mandruta sunt vandute atat in Romania cat si in Uniunea Europeana.

Produse din carne

Cris-Tim

Cel mai cunoscut brand al nostru, Cris-Tim ofera o varietate larga de mezeluri de inalta calitate. Este gama care include doua dintre "starurile" pietei de mezeluri: Salam Sasesc (din categoria salamurilor fiert-afumate) si Salam Sinaia (unul dintre cele mai cunoscute salamuri crud-uscate). Cris-Tim este cel mai important brand din portofoliul nostru.

Forzoso

Forzoso este o gama speciala de mezeluri. A fost creata avand in minte nevoile nutritionale ale celei mai exigente categorii de consumatori: copii si parintii lor grijulii. Aceste produse nu contin aditivi si conservanti si, o data cu introducerea Tehnologiei prin Inalta Presiune (TIP), ofera o combinatie unica de gust, calitate si prospetime.

Vitality

Vitality este prima gama de produse clean label fabricata in Romania. Utilizand Tehnologia prin Inalta Presiune (TIP) putem oferi consumatorilor mezeluri fara E-uri si conservanti, sanatoase si nutritive. Este un pas major pentru a aduce la viata viziunea noastra: un viitor in care mezelurile sunt alimente hranitoare dar si sanatoase.

Alpinia

Alpinia este gama cu produse pentru toate buzunarele. Ofera cea mai buna calitate la un pret accesibil pentru toti consumatorii care vor sa isi gestioneze eficient bugetul. Produsele Alpinia respecta aceleasi standarde de calitate si siguranta ca toate produsele Cris-Tim.

Matache Macelaru'

Matache Macelaru' este parte a portofoliului Cris-Tim din septembrie 2011, fiind un brand care ilustreaza interesul nostru pentru traditie si produse de calitate. Matache inseamna retete tradtionale, o reputatie impecabila si simpatie din partea publicului, elemente care sustin strategia noastra de afaceri si comunicare.